Sposób przygotowania

cukinie kroimy w plastry około 1 - 1,5 cm, obtaczamy w mące połączonej z chili i solą , smażymy na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. Układamy na talerzyku, wyciskamy na każdy kotlecik odrobinę czosnku, posypujemy koperkiem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne te kotleciki!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    robiłam niedawno, wyszły super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !