Sposób przygotowania

Obrane szparagi ugotować w osolonej wodzie i pokroić. Masło utrzeć z żółtkiem, dodać musztardę, twaróg i przyprawy, ucierać dalej. Białka ubić i wymieszać z masą twarogową. Zarodoporne naczynie wysmarować tłuszczem, wyłożyć masę a na wierzch szparagi. Zapiekać przez 1/2godziny w nagrzanym piekarniku. Udekorować pietruszką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paulina48

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !