Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrągi z porem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba w sosie śmietankowo-koper
śmietana 12% 200 ml
por 200 g
masło 2 łyżki
ser żółty 100 g
sól
pstrąg wędzony filet 300 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrągi z porem

Pomysł na.. przygotować ze śmietanka i 50 ml wody, zagotować. Pory oczyścić, pokroić w prążki, poddusić na maśle, doprawić solą i połączyć z przygotowanym pomysłem na.. Filety przekroić na porcje, ułożyć w naczyniu do zapiekania i na każdym położyć porcje kremu porowego, posypać serem. Wstawić do piekarnika na 180⁰C. Zapiekać 25 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

byMJ 11.08.2011 11:21
ciekawe polączenie
Naatalia96 18.03.2011 16:38
ciekawy pomysł.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak