Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś w sosie koperkowo-cytrynowym

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sos do ryby
śmietana 12% 50 ml
cytryna 1/2
koperek 1
łosoś 4
olej 5 łyżek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w sosie koperkowo-cytrynowym

Sos przygotować wg przepisu na opakowaniu, dodać łyżkę soku z cytryny i koperek. Łososia skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Usmażyć na oleju. Wyłożyć na półmisek i polać sosem koperkowo-cytrynowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak