Sposób przygotowania

pierś z kurczaka kroimy na mniejsze kawałki, które moczymy w maślance zostawiając je na noc lub kilka godzin w ciągu dnia. Następnie bierzemy krakersy kruszymy je np. tłuczkiem do kotletów na drobniutkie kawałeczki. pierś wyjmujemy z maślanki dokładnie panierujemy w krakersach (najlepiej paprykowych) i układamy na blaszce posmarowanej tłuszczem. Pieczemy w piekarniku ok 45-50 min aż się zarumieni. Podajemy z surowką i frytkami, sosem słodkokwaśnym bądź czosnkowym. SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne jedzonko.....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    fajna nowość-wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !