Sposób przygotowania

Warzywa pokroić w kostkę i zalewamy 2 l. wody , dodajemy przyprawę uniwersalną i przyprawy , troszkę posypać filety filety przyprawą do ryb , potem te filety pokroić w paski i dodać do wywaru . Gotujemy 10 minut i przyprawiamy do smaku już odpowiednio.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !