Sposób przygotowania

Do miski z ugotowanym ryżem dodałam pokrojone na kawałki surimi, odcedzony groszek i pokrojonego w kostkę pomidora bez pestek. Doprawiłam to solą, pieprzem ziołowym i imbirem. Z majonezu, keczupu i jogurtu zrobiłam sos, wymieszałam ze wszystkim i wstawiłam na 20 min do lodówki, żeby się \"przegryzło\". Przed podaniem posypałam posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pomysłowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jakoś osobiście nie przepadam za surimi. W tej sałatce ich smak jest mocno wyczulany?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Nie, zlewa sie ze smakiem reszty.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    więc mnie przekonałaś. wypróbuję :o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszna jest!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    może sie skuszę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !