Sposób przygotowania

Na oleju podsmażyć cebulkę białą, dodać pokrojona w paski paprykę żółta, dusić (podlewając wodą w razie potrzeby) ok. 30 minut, do miękkości, doprawić solą
i pieprzem. Zdjąć z ognia, przestudzić. Wymieszać z pokrojoną w paski konserwową papryką , czerwoną cebulka i natką.Doprawić szczypta cukru. Podawać od razu, schłodzoną lub następnego dnia. Pysznie smakuje jako dodatek do klopsików z mięsa mielonego lub sałatka w hamburgerach czy tortillach.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Witaminki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super kolorowa i witaminowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    lubię paprykę:)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    jaka kolorowa!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !