Sposób przygotowania

Mak przepłukać następnie odsączyć , zalać wrzącym mlekiem i gotować 30 minut. Odsączyć . Miód rozpuszczamy i połączyć z makiem. Bakalie musimy rozdrobnić , połączyć i wymieszać z makiem , miodem i wstawić do lodówki .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszny deserek
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pewnie pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    to coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !