Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosołek jeszcze inny

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

porcja rosołowa
pietruszka 2
marchewka 2
seler
cebula
kapusta włoska
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
pieprz mielony
Liść laurowy suszony Prymat
por
przyprawa uniwersalna Kucharek
rosół z kury Kucharek 2 kostki
sól
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Rosołek jeszcze inny

Wstawiamy mięso , gdy już zacznie się gotować to dodajemy wszystkie warzywa i 2 kostki , kapustę włoską 1 liść , cebulę spieczoną , i wszystkie składniki wyżej podane . Gotujemy długo aż nabierze smaku i aromatu i gdy wszystkie będzie miękkie. Pod koniec gotowania posypujemy świeżą natką pietruszki. Podajemy z makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 27.09.2013 15:39
Bardzo dobry rosołek
babcia
babcia 21.04.2012 17:47
super rosołek
babcia
babcia 21.04.2012 17:47
super rosołek
Pacia 06.08.2011 11:49
uwielbiam rosołek
aginaa 18.01.2011 18:33
na pewno bardzo aromatyczny
pawel6 10.01.2011 18:49
musi być smaczny
RenataZ-et 10.01.2011 11:49
Pyszny niedzielny obiadek :)
agnieszka137 10.01.2011 11:31
ziele i liść,to faktycznie musi mieć inny smak
Szarrikka 10.01.2011 10:36
Super, aż nabrałam ochoty na porcję gorącego rosołku!
Margo1 10.01.2011 10:35
Jeszcze na konie zawsze gdy już nałożę to jeszcze na wierzch sypię pieprzem drobno mielonym.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak