Sposób przygotowania

Ciasto rozmrozić , położyć na blacie, foremkami wyciąć gwiazdeczki , nożem trzeba zaznaczyć środki, posmarować roztrzepanym jajkiem z dodatkiem wody piec 30 minut w 210 st. potem je wyjmujemy na gwiazdkach układamy bakalie , albo też możemy położyć warzywa tj . rzodkiewki , kawałki papryki , czy natki i pomidora .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybki e w przygotowaniu, ale jakie smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam ciasteczka z francuskiego :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !