Sposób przygotowania

Kajzerkę namoczyć w mleku, odcisnąć, dodać do mielonego mięsa. Wbić jajko, wsypać mąkę, przyprawę do mięsa mielonego, pieprz i sól, dokładnie masę wyrobić. Z masy mięsnej formować podłużne placuszki, nakładać śliwki suszone i zlepiać. Obtoczyć w bułce tartej, smażyć na tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wyglądaja
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    klopsików ze śliwką nie jadłam - super pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robiłam takich
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    coś dla mnie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    już robiłam ,smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anita21

    ja robie z jajkiem ale z sliwkami tez musze spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pysznie musiały smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    apetyczne mięsko;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super przepis :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają wspaniale.
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    ależ apetyczne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wyglądają wyśmienicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !