Sposób przygotowania

brzoskwinie sparzyć i zdjąć skórki przekroić na połowę i usunąć pestki,6 sztuk pokroić w kostkę i zmiksować miód wymieszać z wodą zagotować i odstawić,mus wymieszać z miodową wodą i winem przelać do metalowej miseczki i zamrozić ok.6godz.co jakiś czas mieszać przez pierwsze 2 godz.gotowy sorbet rozłożyć do pucharków i zalać dobrze schłodzonym szampanem,udekorować półplasterkami brzoskwiń i od razu podawać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    to napewno jest smaczny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    dla mnie pycha !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !