Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roztrzepaniec czekoladowo-miętowy

3.0
(17)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukier 1/2 szklanki
mleko 2 szklanki
kakao w proszku 1 łyżka
lody czekoladowe 2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Roztrzepaniec czekoladowo-miętowy

Mieszając, rozpuścić całkowicie cukier w mleku. Nadal mieszając, dodać kakao i olejek miętowy. Wymieszać z lodami i podawać bardzo zimne. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 04.11.2013 09:53
fajna nazwa
Joanna108
Joanna108 01.08.2011 21:43
odświeżające i smaczne połączenie
iza15 11.01.2011 20:53
mniam ,mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak