Sposób przygotowania

Rybę skrapiamy sokiem z cytryny. Obraną cebulę i czosnek siekamy. Pieczarki i sparzonego i obranego pomidora kroimy w kostkę. Warzywa mieszamy z łososiem, łączymy z oliwą, przyprawiamy, dokładnie mieszamy. Rybę z warzywami przekładamy na posmarowaną oliwą folię aluminiową. Pieczemy na grillu ok. 20 min. SMACZNEGO !!!

*suszone zioła: dowolnie można dodać pietruszki, bazylii, tymianku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Ryba!! PYCHOTA!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    spróbuję już niedługo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    uwielbiam łososia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !