Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwałkować na grubość ok. 4 mlm i wyciąć szklanka kółka. w połowie kółek wyciąć kieliszkiem dziurki. Nałożyć na pełne kółko kółko wycięte lub dwa kółka wycięte jeśli chcemy, żeby przystawka była większa i docisnąć. Upiec w temperaturze 200 stopni( ok 15 minut). Łososia posiekać i wymieszać z chudym twarożkiem oraz bardzo drobno posiekana cebulką oraz ogórkiem. Posolić do smaku, popieprzyć. Upieczone ciasto ostudzić i faszerować pastą łososiową.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    bardzo mi się ten pomysł podoba
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetne. a jak po polsku to się wymawia :o)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    znakomite
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    coż za wspaniałości
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    coż za wspaniałości
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    robi wrażenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjne pysznosci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !