Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA SZYNKOWO-JAJECZNA

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chuda szynka 150 g.
sok z cytryny 15 kropel
śmietana 4 łyżki
masło 80 g.
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 3

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA SZYNKOWO-JAJECZNA

Szynkę kroimy na drobno. Jajka obieramy, siekamy, dodajemy śmietanę, szynkę i masło utarte z cytryną. Dokładnie mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy. Odstawiamy w chłodne miejsce na minimum godzinę. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mala2021 19.02.2012 09:53
smaczna
aleksa123 07.12.2011 18:27
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak