Sposób przygotowania

Wykonanie:
Utrzeć białka z cukrem i połączyć z zmielonymi ugotowany,mi ziemniakami. Ubić piane z białek z cukrem waniliowym i połączyć z masą. Można dodać zmielone migdały ok. 5 dag i łyżkę masła lub 3 łyżki oleju. Ciasto wlać do formy wysmarowanej tłuszczem i bułka tartą. Piec przez 30 min. BISZKOPT NIE NADAJE SIĘ DO PRZECHOWYWANIA !

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    irena13

    składniki:1/2 kg ziemniaków, 3 jaja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    o jej takiego jeszcze nie jadłem
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ja też takiego jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !