Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć na noc. Następnie zalać świeżą wodą, dodać kostkę bulionową (można także dodać listek laurowy, ziele oraz pieprz) i gotować do miękkości wraz z podsmażoną na patelni cebulką oraz pokrojonym boczkiem i kiełbasą. Na końcu dodać koncentrat oraz czosnek. Całość doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to jest po prostu pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    dawno nie gotowałam, a mój mąż tęskni za tą zupą
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    domowa, dobrze wygląda ;))
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    dobra zupka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zupka boska do zjedzenia polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !