Sposób przygotowania

Pieczarki pokroiłam w plasterki, wrzuciłam na oliwę z oliwek, osoliłam i dusiłam ok. 8 minut. Po tym czasie dodałam pokrojoną w półkrążki białą część pora (ok. 30 cm). Wszystko razem dusiłam ok 20 minut. Po tym czasie dodałam pieprz i pokrojoną w drobną kostkę fetę.

Usmażyłam naleśniki: mleko + mąka + jajko + olej.

Na gotowe naleśniki nałożyłam farsz i zawinęłam, a wierzchnią warstwę naleśnika posmarowałam masłem. Ułożyłam naleśniki w naczyniu do zapiekania i wstawiłam do piekarnika na 10 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    świetny przepis, na pewno wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !