Sposób przygotowania

Marchewki obrać, zalać 1,5l wody, dodać mięso i liść laurowy, ugotować, przyprawić, wyjąć z wywaru, mięso pokroić na plastry. Wywar przecedzić, przyprawić sokiem z cytryny, do gorącego wsypać żelatynę, mieszać aż do rozpuszczenia. Kalafior podzielić na różyczki, włożyć z groszkiem do osolonego wrzątku, gotować 5 min, osączyć, pokroić paprykę. W stożkowatym naczyniu układać warstwy warzyw i mięsa, zalać je zimną galaretą, wstawić do lodówki, aby stężała. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    mniam;d
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lekkostrawne jedzonko...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne jedzonko
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    chyba nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Pyszność zasługuje nie tylko na jeden plus, ale nie mogę wiećej...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    moze byc pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    coś pysznego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !