Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli z ogórkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wędzona makrela 2 sztuki
ogórek konserwowy 3 sztuki
cebula biała 1 sztuka
majonez 1,5 łyżki
ketchup 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli z ogórkiem

Z makreli wybrać do miseczki cały miąższ wyciągając ości. W misce, rozdrobnić ją widelcem. Ogórki, cebulę pokroić w małą kosteczkę, dodać do miski. Do tego dodać majonez i ketchup i wymieszać. W razie potrzeby dodać więcej majonezu jeżeli pasta będzie za sucha.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak