Sposób przygotowania

Na kromki chleba wkrawamy obraną kiełbasę wiejską. Jej plasterki staramy się rozłożyć równomiernie. Oliwki (najlepsze są \"duże\", kupowane na wagę, nie ze słoika!) drylujemy i połówki układamy wśród plasterków kiełbasy. Na wierzch kładziemy świeży ser camembert (świeżość sera oznacza co najmniej 18 dni do końca daty przydatności), chyba, że komuś nie przeszkadza wyrazisty smak sera, to może dać starszy.
Wkładamy do mikrofali i podgrzewamy około minutę przy mocy 700W. Dla niższych mocy - dłużej.
Podajemy z keczupem pikantnym lub czosnkowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    swietne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    kejt2

    Fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    superowskie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    muszę wypróbować na szybko
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !