Sposób przygotowania

W dużym słoiku zasypujemy wiśnie cukrem. Po kilku dniach jak puszczą sok dodajemy spirytus i czekamy tydzień.

Jak chcecie trzymać dłużej trzeba pasteryzować na ciepło

Uwaga. Same wiśnie są bardzo mocne i jedząc nie można się upić ;)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ja nic nie pasteryzuje i trzymają się długo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    A nie powinno się ich wcześniej drylować?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    bardzo lubię wiśniówkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zapowiada się smacznie :D
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajna.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    dobra samo zdrowie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    dobra samo zdrowie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !