Sposób przygotowania

Kiełbasę kroimy w plasterki, układamy na chlebie. Na kromkę dajemy po kilka plasterków świeżego sera brie z ziołami. Wkładamy do mikrofali. Nastawiamy na minutę przy mocy 750W, w zależności od mocy - dłuższy lub krótszy czas.
Podajemy na ciepło, dekorując keczupem i sosem czosnkowym.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Samanta

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !