Sposób przygotowania

Ser zetrzeć na drobnej tarce, wymieszać z tartą bułką. Jajka wbić do miseczki, dodać jogurt i przyprawę Kucharek, roztrzepać widelcem. Filety z indyka pokroić na porcje, rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem, natrzeć czosnkiem. Mięso panierować w mące, jajku i w bułce tartej wymieszanej z serem. Smażyć na tłuszczu z obu stron na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    mnia mniam
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszności
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !