Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tuńczyk z porem i dymką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sałata 1 główka
por 1 sztuka
rzodkiew 1 peczek
cebula dymka ze szczypiorkiem 2 sztuki
cytryna 1 sztuka
ogórek 1 sztuka
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Tuńczyk z porem i dymką

Sałatę umyć , osuszyć i rozdrobnić . Dymkę , por, ogórek i rzodkiewki pokroić w plasterki . Składniki połączyć z osązonym i rozdrobnionym tuńczykiem . Olej z tuńczyka wymieszać z sokiem z cytryny . Polać sałatkę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 03.04.2011 00:16
dobre
magical66 10.01.2011 21:49
smaczna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak