Sposób przygotowania

Na rozgrzanej oliwie podsmażyć pokrojony w krążki por i posiekaną w piórka paprykę, dodać pokrojone pieczarki i chwilę razem poddusić. Parówki obrać z osłonek, pokroić na plasterki, włożyć do pieczarek. Mąkę wymieszać ze śmietaną, ketchupem i kilkoma łyżkami wody, zalać parówki z grzybami, wymieszać i chwilę gotować. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą maggi, posypać posiekanym szczypiorkiem. Podawać z ryżem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    tanio a jak smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !