Sposób przygotowania

Wszystkie zioła ubić w moździerzu, dodać sól i oliwę, wymieszać. Umyte mięso osuszyć, następnie dokładnie natrzeć ziołami, odłożyć w chłodne miejsce na 2-3h. Mięso położyć na ruszcie, piec w nagrzanym piekarniku około 1,5h w temp 175 stopni. Podawać z ziemniakami i sałatką.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wypróbuję:) myślę, że na grillu na wiosnę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !