Sposób przygotowania

Jajka ubić z mlekiem i cukrem, dodać oliwę, sól, pieprz, gałkę muszkatołową, dokładnie wymieszać. Szpinak obgotować w osolonej wodzie, odcisnąć, bardzo drobno posiekać, włożyć do mleka, wsypać mąkę i dokładnie wymieszać. Na rozgrzanej patelni z masłem smażyć cienkie naleśniki i zwijać z dowolnym farszem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    robiłam już takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    takich jeszcze nie robiłam
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jakie zdrowe musza być
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowite naleśniczki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !