Sposób przygotowania

Odsączoną czerwoną fasolę, kukurydzę i groszek, cebulę drobno pokrojoną,przyprawy łączymy z majonezem.Dzielimy na dwie równe części do jednej dodajemy ser pokrojony w kostkę, a do drugiej części polędwice sopocką pokrojoną w kostkę. Dekorujemy zielonym ogórkiem, rzodkiewką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    smaczna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Ciekawe składniki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !