Sposób przygotowania

Udka oprószyć solą. Obtoczyc w mące. Posypać rozmarynem i pieprzem. Lekko obsmażyć z obu stron na rozgrzanym na patelni oleju. Dodać masło i skropić sokiem z 2 cytryn. Dusić pod przykryciem na małym ogniu, aż mięso będzie miękkie. Jaśli sok szybko wyparuje, dodać kilka łyżek wody.

Smacznego!!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    borys

    Też tak robie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Prosty, bardzo dobry przepis na smaczne danie!wspaniały smak!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !