Sposób przygotowania

Mąkę wymieszać z zimnym bulionem, następnie podgrzać i cały czas mieszając gotować około 5 minut. Doprawić do smaku galaretkę porzeczkową, solą i pieprzem. Przed podaniem wlać śmietanę i wymieszać. Podawać do mięsa drobiowego.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wygląda super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny i szybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    z galaretką nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    muszę wypróbować;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj ,naprawde fajny ten sosik
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    nie jadłam sosu z galaretką muszę spróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    fajny ten sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    dziwny sos,trzeba wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    taki sosik na szybko to jest TO, jednak z galaretką nigdy nie robiłam, koniecznie muszę spróbować .... :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !