Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozmrozic,ser pleśniowy pokroić w cieniutkie plasterki,jabłka pokroić w małe cząstki.Na powirzchni ciasta układać na przemian plastry sera i cząstki jabłka,blache wysmaować olejem i ułożyć ciasto.Piec w piekarniku około 30 min,az ciasto stanie sie złociste a ser sie stopi.Po wyjeciu z piekarnika pokroić w tójkąty i posypać drobno posiekanym koprem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    a to ciekawe! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !