Sposób przygotowania

Bulion zagotować, wrzucić do niego drobno posiekaną cebulę oraz kurkumę, dodać ryż. Zmniejszyć ogień i gotować na małym ogniu około 20 minut, aż ryż będzie miękki. Podawać jako dodatek do dań mięsnych.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pomysłowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe :]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !