Sposób przygotowania

Cebulkę i natkę pietruszki bardzo drobno posiekać, marchew zetrzeć na tarce. Ziarna pieprzu i jałowca rozbić w moździerzu. Wino połączyć z olejem, octem winnym, posiekanymi warzywami i pozostałymi przyprawami, dokładnie wymieszać. Mięso drobiowe włożyć na kilka godzin do marynaty w chłodne miejsce.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezła :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    robię podobną
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edith85

    bardzo przydatny przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !