Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Poncz rumowy z czerwoną pomarańczą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 1 szklanka
sok z cytryny
sok z czerwonej pomarańczy 2 szklanki
rum 2 szklanki
herbata 3 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Poncz rumowy z czerwoną pomarańczą

Cukier zmieszać z sokiem z pomarańczy, sokiem z cytryny, podgrzewać i mieszać do chwili, aż się rozpusci. Wlać herbatę, rum i mocno podgrzać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak