Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

lśniące beziki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 5
cukier puder 7 łyżek
sól 1 łyżeczka
proszek do pieczenia szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: lśniące beziki

Bialka ubic z sola na sztywno. Dodac cukier i proszek, ubijac az piana stanie sie sztywna. Na blache wylozona pergaminem wyciskac (szpryca) beziki. Piec ok. 50. min w tem 120 C

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Teresa19 01.02.2011 11:13
Pycha.
Szarrikka 09.01.2011 13:07
Pyszności!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak