Sposób przygotowania

Wątróbkę pokroić na kawałki, mocno podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Pod koniec smażenia dodać bardzo drobno posiekaną papryczkę chilli i rozmiażdżony czosnek, smażyć ok. minuty. W misce połączyć koncentrat pomidorowy z sosem sojowym i mąką. Mieszaniną zalać wątróbkę i podgrzać, aby zaczęła się gotować. Danie doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię wątróbkę a jak jest na ostro to w sam raz dla męża
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna taka watróbka
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !