Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ekspresowa fasolka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

konserwowa fasolka szparagowa 1 puszka
ser mozzarella 1 gomółka
koreczki helskie 8 sztuk
ocet winny 3 łyżki
oliwa 5 łyżek
sól do smaku
pieprz do smaku
natka pietruszki 1 garść

Przepis i sposób przygotowania na: Ekspresowa fasolka

Ser pokroić w kostkę. Koreczki posiekać i zmiksować z oliwą i octem, doprawić do smaku. Fasolkę odcedzić z zalewy. Wymieszać z serem, posypać zieleniną i polać sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 10.12.2011 15:57
extra
Iwona51
Iwona51 09.01.2011 13:12
świetny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak