Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz z kiszonej kapusty

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

olej 2 łyżki
cebula 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
kapusta kiszona 40 z marchewką

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz z kiszonej kapusty

Kapustę włożyć do gorącej wody, gotować około 10-15 minut. Cebule drobno posiekać, zrumienić na oleju. Ugotowana kapustę odcedzić, drobno poszatkować, włożyć do garnka, dodać smażoną cebulę, wymieszać. Przyprawić do smaku i chwilę podsmażyć. Ewentualnie można dodać kminek. Używać do nadziewania pierogów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 30.10.2012 07:40
bardzo smaczny
Łukasz15 16.10.2012 18:17
Super
chelsi 25.08.2012 22:56
pierogi z kapustą mm i grzybami,...!
zuzanna_z 17.05.2012 12:27
smaczny
IKrakowianka 11.11.2011 00:29
wyśmienity
MAR3STA 03.02.2011 17:53
świetny, często taki robię;)
ElizaT 24.01.2011 13:27
pyszny do pierogów
Monika193
Monika193 20.01.2011 22:21
robię podobnie, jest pyszny
Margo1 11.01.2011 09:20
na pewno dobre w smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak