Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

A\'la paszteciki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie
parówki 20 małych szt.
keczup pikantny do smaku
żółty ser 20 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: A\'la paszteciki

Ciasto francuskie kroimy na prostokąty o boku nieco dłuższym niż wielkośc parówki i długości ok. 200 cm. Na każdy prostokąt kładziemy plaster sera a na niego parówkę (może byc również śląską delikatesowa). Smarujemy keczupem. Całośc rolujemy a brzegi zawijamy do środka aby ser nie wyciekł. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 220 st.na górną półkę i pieczemy aż sie zrumienią.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 03.06.2013 09:43
ekstra paszteciki
eliza135 14.11.2012 08:42
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak