Sposób przygotowania

Mięso pokroić na 6 porcji, bardzo cienko rozbić, oprószyć sola i pieprzem. Na każdy płat mięsa położyć płat szynki, kawałek papryki marynowanej i złożyć na połowę, brzegi zbić tłuczkiem. Kotlety obtoczyć w mące, zanurzyć w jajku i posypać bułką tartą. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    pyszne kotleciki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Reniu uwielbiam te Twoje kotlety
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetny i smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ładnie się prezentuje ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny na eleganckie przyjęcia;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    wygląda i smakuje super !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszny obiadzik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjny pomysł i koniecznie muszę takie zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !