Sposób przygotowania

Masło utrzeć na pulchna masę dodając stopniowo po 1 żółtku i cukier (łącznie 1 szklanka). Następnie dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i otartą skórkę cytrynową, wymieszać. Ciasto rozłożyć na przygotowaną blaszkę , ponakłuwać widelcem, i upiec na złoty kolor. Mus jabłkowy włożyć do rondla, dodać cukier, podsmażyć mieszając. Zdjąć z ognia, dodać galaretkę w proszku, wymieszać. Tak przygotowane jabłka wyłożyć na upieczone ciasto, wystudzić.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !