Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka kapuściano - buraczkowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta biała 2 kg
marchewka 1 kg
buraki ćwikłowe 150 g
pietruszka 60 g
por (biała część) 60 g
seler korzeniowy 60 g
sól 25 g

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka kapuściano - buraczkowa

Wszystkie składniki szatkujemy i solimy i mieszamy .Przykrywamy i przechowywujemy w temp. pokojowej 6 dni.Przekładamy do małych słoiczków i pasteryzujemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 15.04.2012 20:19
smaczny dodatek
smakoszek 27.11.2011 09:35
świetna
Bożena13 03.01.2011 15:22
mniam;]
Margo1 04.10.2010 15:10
ja też , muszę koniecznie zrobić
sylwiachmiel 16.09.2010 22:37
takiej jeszce nie jadłam i nie robiłam... :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak