Sposób przygotowania

Na stolnicę przesiać mąkę, dodać przegniecione przez praskę ziemniaki, masło i wyrobić ciasto. Z ciasta formować cienkie wałeczki, następnie zwijać precelki. Posmarować roztrzepanym jajkiem, posypać solą, ułożyć na blaszce i piec w temp 180 stopni na złoty kolor.

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    rewelacyjny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam słone przekąski
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    muszę wypróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !