Sposób przygotowania

Bakłażany pokroić w kostkę, posolić i odstawić na 30 min. Cebulę obrać, pokroić, podsmażyć na oliwie i przełożyć do garnka. Kolejno usmażyć odstałe bakłażany. Przełożyć do garnka z cebulą. Pomidory pokroić w kostkę, wyjąć pestki, smażyć 10-15 min, połączyć cebulą i bakłażanami. Całość wymieszać, dusić kilka minut. Następnie dodać oliwki, orzechy, doprawić octem, solą, pieprzem oraz odrobiną cukru. Na sam koniec posypać kaparami, odstawić do schłodzenia. Podawać na zimno. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !