Przepis i sposób przygotowania na: Potrwaka warzywna z bobem
Przyprawić do smaku solą,pieprzem,cukrem.Dodać fasolkę,bóbr ,wszystkie sladniki gotować jeszcze przez 10 min na małym ogniu.Ziołami posypać potrawkę ,podawać na gorąco.
ziemniaki | 1,5 kg |
zielona fasolka | 35 dkg |
bób | 35 dkg |
pomidory | 60 kg |
cebula | 2szt szt |
czosnek | 2 ząbki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
rosół warzywny | 400 l |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
oliwa | 5 łyżek |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: