Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagi po polsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szparagi 1 kg
sól do smaku
pieprz do smaku
masło 4 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagi po polsku

Szparagi wiązać nitką na małe pęczki. Wrzucać do wrzącej osolonej wody, dodać cukier. Gotować przez 20 minut. Wyjąć z wody, odwiązać nitki i ułożyć na półmisku. Polać masłem i zrumienioną na nim bułką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 26.07.2011 11:18
muszą być smaczne
Seba 13.06.2011 00:35
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak