Sposób przygotowania

Cukinię przekroić na połówkę i wybrać z nich środki. Bułki namoczyć w połowie mleka i utrzeć z masłem, żółtkiem, drożdżami i szczypiorkiem, dodać żółty ser, wymieszać. Farszem wypełnić cukinię. Pozostałe mleko połączyć z żółtkiem, mąką i pianą ubitą z białek, wymieszać i zalać faszerowane cukinie. Piec w piekarniku w 190 stopniach ok. 30 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajna
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam cukinię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !